Helsingin kaupunginmuseon museokauppa
Email tai asnro: Salasana:
tai rekisteröidy
 
Uutuudet

Kaikki julkaisut

Kalenterit

Aarne Nopsanen 1952 -tuotteet

På svenska

In English

Joulukalenterit

Osta Lahjakortti




  TIETOSUOJASELOSTE

Tämä on Helsingin kaupunginmuseon museokauppa:n henkilötietolain (523/1999) 10 ja 24 § mukainen tietosuojaseloste. Laadittu 18.05.2018.
Päivitetty 22.05.2018.

1. Rekisterinpitäjä
Helsingin kaupunginmuseon museokauppa (Y-tunnus 0201256-6)
PL 4300
00099 Helsingin kaupunki

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö
Helsingin kaupunginmuseo
museokauppa@pikakirjakauppa.fi

3. Rekisterin nimi
Asiakas- ja markkinointirekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
- Asiakassuhteen hoito
- Rekisteröityneiden asiakkaiden tunnistaminen Helsingin kaupunginmuseon museokauppa - palveluun sisäänkirjauduttaessa
- Esite- ja mainospostitus tämän hyväksyneille
- Asiakasprofiilin tutkiminen liiketoiminnan kehittämiseksi

5. Rekisterin tietosisältö
- Henkilön nimi
- Yrityksen / organisaation nimi
- Osoite
- Sähköpostiosoite
- Puhelinnumero
- Tilatut tuotteet ja niiden laskutus- ja maksutiedot
- Rekisteröityneiden asiakkaiden henkilötunnus

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Henkilötiedot ovat rekisteröityneen asiakkaan antamia tietoja, joita asiakas pääsee muokkaamaan ja katsomaan kirjautumalla palveluun osoitteessa Helsingin kaupunginmuseon museokauppa ja valitsemalla toiminnon omat tiedot.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Tietoja käytetään vain konsernin sisällä, eikä niitä siirretä ulkopuolisille kuin vain viranomaisten niin edellyttäessä.

8. Tietojen siirto EU:n ja ETA:n ulkopuolelle
Tietoja voidaan siirtää henkilötietolain sallimissa rajoissa tietojen käsittelyn tekniseksi toteuttamiseksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet
Kaikki henkilötiedot ovat suojattu asiattomilta pääsyltä ja vahingossa tai laittomasti tapahtuvalta tietojen hävittämiseltä, muuttamiselta, luovuttamiselta, siirtämiseltä tai muulta laittomalta käsittelemiseltä.

Helsingin kaupunginmuseon museokauppa säilyttää asiakastietoja Suomessa. Palvelimemme on suojattu tietomurtoja ja palvelunestohyökkäyksiä vastaan. Henkilötietojen käsittelyssä ja teknisissä ratkaisuissa noudatamme hyviä tietosuojakäytäntöjä mm. tiedon konsolidointi, minimointi, pseudonymisointi, anonymisointi ja enkryptaus.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen sovellettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset. Kaikkea pääsyä henkilötietoihin valvotaan hyvien käytäntöjen mukaisesti.

10. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista
Asiakkailla on oikeus tarkastella omia tietojansa ja markkinointikirjeiden hyväksyntää Helsingin kaupunginmuseon museokauppa - palvelun omilta sivuilta. Asiakkaalla on myös oikeus saada jäljennös itseänsä koskevista henkilötiedoista. Asiakkaalla on myös oikeus vaatia tiedon korjaamista tai oikaisemista.

Voit tehdä oikeuksiesi käyttämistä koskevan pyynnön ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme museokauppa@pikakirjakauppa.fi.

Ilmoitamme sinulle, mikäli emme joiltain osin pysty toteuttamaan pyyntöäsi, kuten poistamaan kaikkia tietoja, joiden säilyttämiseen meillä on lakisääteinen velvollisuus (esimerkiksi luotonantotiedot) tai oikeus.

11. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramainontaan.
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot